Dlaczego u Gessler jest tak drogo? Szczera odpowiedź restauratorki
Magda Gessler (68 l.) to najsłynniejsza w Polsce restauratorka, znana ze swojego ciętego języka i barwnej osobowości. Ulubienica TVN sama prowadzi kilka lokali gastronomicznych i jest już zmęczona tłumaczeniem się z tego, dlaczego ceny w jej restauracji mogą zaskoczyć niejednego smakosza.
Magda Gessler to jedna z najpopularniejszych osobowości telewizyjnych. Kobieta jest właścicielką kilku restauracji, a swoją wiedzą na temat prowadzenia kuchni dzieli się w kultowym już programie "Kuchenne rewolucje" od ponad 10 lat. Mimo ogromnego doświadczenia w branży, pani Magda niemal codziennie mierzy się z zarzutem, że jej kuchnia jest za droga dla polskiego klienta.
Restauratorka jest już zmęczona tłumaczeniem, że cena posiłków zależy od jakości użytych produktów oraz serca, które wkłada w swoją pracę. Gwiazda TVN wytłumaczyła w rozmowie z Faktem, że gdy danie jest wykonane z produktów najwyższej jakości, klient nie powinien narzekać na cenę.
Gessler jest właścicielką lokali gastronomicznych: "Polka", "Słodki Słony", "U Fukiera" (sprawdź!) oraz "Zielnik", a niesłabnąca popularność tylko pomaga w utrzymaniu restauracji. Ceny posiłków w jednej z nich, wahają się od trzydziestu do nawet dziewięćdziesięciu złotych za porcję. Czy przeciętnych Polaków stać na wizytę w takiej knajpie?
Zobacz też:
Tłum migrantów idzie w stronę Polski. Rząd zwołuje pilne posiedzenie sztabu kryzysowego
WIETRZENIE MIESZKANIA ZIMĄ. CZĘSTO O NIM ZAPOMINAMY, A TO BŁĄD!
Tomasz Karolak i Ilona Ostrowska znów są sobie bliscy? Sensacyjne doniesienia tygodnika!
Więcej newsów o gwiazdach, ekskluzywne materiały wideo, wywiady i kulisy najgorętszych imprez znajdziecie na naszym Instagramie pomponik.pl