Gessler lada moment znów zostanie babcią. Nie może zbyt często widywać wnuków
Magda Gessler jest jedną z najbardziej znanych w Polsce restauratorek, która zyskała popularność dzięki programowi „Kuchenne rewolucje”. Gwiazda na wizji nie przebiera w słowach i niekiedy wpada w furię, przez co nieustannie wzbudza emocje. W prywatnym życiu jest babcią dwóch pociech i oczekuje na narodziny kolejnego wnuka. Okazuje się jednak, że nie wszystko jest tak, jakby chciała!
Magda Gessler chętnie prowadzi "Kuchenne rewolucje", choć mogłaby już przejść na emeryturę i skupić się na życiu prywatnym oraz odpoczynku. Znawczyni kulinariów nie chce jednak rezygnować z pracy w telewizji, bo to, co robi w życiu zawodowym, stanowi jej prawdziwą pasję. Życie Gessler to jednak nie tylko zdjęcia do programu, lecz również częste wyjścia na imprezy branżowe. To właśnie na jednej z nich wygadała się przed kamerą, jak wygląda jej własne życie od kuchni. Opowiedziała m. in. o tym, czy bycie babcią ją zmieniło.
"Nie mam szans. Bo moja córka nie ma szans, abym mogła być z moimi wnuczętami tak często, bo ona też jest bardzo zajęta. I tak pomiędzy jednym, a drugim szaleństwem udaje mi się zobaczyć wnuki i jest to cudowne" - wyznała Gessler w rozmowie z Jastrząb Post.
Niebawem rodzina restauratorki ponownie się powiększy. Tym razem Magda doczeka się potomka ze strony syna. Gwiazda ma nadzieję, że chociaż u niego zdoła podjąć właściwą rolę.
"Syn będzie miał dziecko i mam nadzieję, że tu będę mogła się bardziej przykleić" - dodała.
Restauratorka nie ukrywa, że ubolewa nad tym, jak wyglądają jej relacje z dziećmi Lary, bo bardzo chciałaby dawać im z siebie jak najwięcej, ale nie jest to możliwe.
"Ja chcę się bardzo angażować, ale wydaje mi się, że każda z nas wybrała życie, które jest pełne miłości do tego, co robimy, dlatego to jest trudne" - sprecyzowała gwiazda TVN.
Magda Gessler z domu Ikonowicz urodziła się 10 lipca 1953 roku w Komorowie. Gwiazda TVN jest restauratorką, malarką, właścicielką kilkunastu restauracji i osobowością medialną. Kariera gastronomiczna Magdy Gessler rozwinęła się na dobre tuż po ślubie z Piotrem Gesslerem, który wywodził się z rodziny restauratorów. Małżeństwo postanowiło wspólnie poprowadzić restaurację "U Fukiera", która cieszyła się uznaniem klientów i szybko wyrobiła sobie renomę. Dzięki niej Gessler zyskała rozgłos i rozpoznawalność w branży gastronomicznej. 69-latka ma na koncie kilka książek kucharskich, pisywała także felietony dla Newsweeka i Wprost, by ostatecznie osiąść w telewizji, gdzie od lat prowadzi własne show "Kuchenne rewolucje".
Zobacz też:
Magda Gessler tłumaczy się z "problemu" alkoholowego. Wyjawiła całą prawdę
Magda Gessler ma już dość "Kuchennych rewolucji". W programie nie gryzła się w język
Gessler w Berlinie polewa się winem. "Tak trzeba świętować" - piszą fani