Hanna Lis sama przygotuje całą Wigilię
Hanna Lis zdradza, że w kwestii świąt jest tradycjonalistką.
Jak dowiedział się magazyn "Grazia", Hanna Lis do świąt przygotowuje się już od początku grudnia. Zaczyna się od zakupów na targu w Konstancinie.
To tam - jak czytamy - dziennikarka "kupuje najlepsze jajka, indyka, modrą kapustę, pachnące lasem suszone grzyby", a "śledzie wybiera w sprawdzonym sklepie rybnym".
W kuchni Lis sobie nie odpuszcza. Jest typową Zosią Samosią, wszystko lubi robić sama i jako ambitna miłośniczka gotowania przygotowuje pełen zestaw wigilijnych potraw.
"Moda na wyjazdy z Polski na Boże Narodzenie zdecydowanie nie jest dla mnie. Zawsze spędzam je w domu z całą rodziną i nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej. W tym roku jest także bardzo rodzinnie" - wyznała prezenterka "Grazii".