Ile kosztują świąteczne potrawy Gessler? Cena zwala z nóg!
Magda Gessler jak co roku przygotowała ofertę wigilijnych dań. Możecie zakupić je w restauracji "U Fukiera", której Gessler jest właścicielką. Ostrzegamy jednak, że ceny nieco zwalają z nóg.
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Nic więc dziwnego, że większość z nas rozpoczyna przygotowania do tego magicznego czasu. Wiele osób decyduje się zakupić gotowe już potrawy na wigilijny stół. Świąteczne pyszności, jak zawsze można znaleźć u Magdy Gessler. Niestety słynna restauratorka wysoko się ceni.
Magda Gessler jak co roku w restauracji "U Fukiera" otworzyła możliwość kupowania świątecznych dań, weków i przetworów. Co więcej, restauracja znajduje się także na jarmarku świątecznym w Warszawie, gdzie serwuje, chociażby grzane wino.
Choć oferta jest ogromna, ceny nieco zwalają z nóg.
Za dwulitrowy słoik bigosu należy zapłacić 60 zł. Tyle samo kosztują gołąbki. Natomiast za zupę grzybową należy się już więcej - 70 złotych.
Wiele osób na profilu facebookowym restauracji pyta wprost, czym są spowodowane tak wysokie ceny dań. Odpowiedź właścicieli albo osób prowadzących stronę jest prosta: "Przykro nam, że ceny nie sprostały pani oczekiwaniom"
Zobacz też:
Kosmiczne ceny za świąteczne pierogi Magdy Gessler
Tadeusz Müller szykuje wegańskie wesele! Magda Gessler będzie "po prostu zaproszona"
Ryzyko raka żołądka wzrasta o 50 proc. Lepiej ich nie jedz!