Reklama
Reklama

Joanna Brodzik wyeliminowała z diety cukier! Aktorka tłumaczy, dlaczego

Joanna Brodzik niedawno wydała swoją książkę o gotowaniu "Umami. Opowieści i przepisy". W niej oprócz wyjątkowych przepisów znajdziemy wiele anegdot z życia aktorki. Jeden z rozdziałów został przewrotnie nazwany "Cukier krzepi". Jednak gwiazda zrezygnowała z jedzenia go lata temu. W książce wyjaśnia, dlaczego podjęła taką decyzję.

Joanna Brodzik to znana aktorka, którą Polki i Polacy pokochali za rolę Magdy Milowicz w serialu "Magda M.", gdzie zagrała u boku Pawła Małaszyńskiego. Aktorka po urodzeniu dwóch synów znacznie ograniczyła swoją pracę w show biznesie. Gwiazda wyznała, że nigdy nie żałowała swojej decyzji.

Joanna Brodzik napisała książkę o gotowaniu

Reklama

Aktorka zdecydowała się na napisanie książki kucharskiej. Niedawno swoją premierę miała "Umami. Opowieści i przepisy", w której Joanna Brodzik dzieli się swoimi ulubionymi przepisami oraz anegdotami ze swojego życia. Jeden z rozdziałów został zatytułowany "Cukier krzepi". To przewrotna opowieść o tym, że gwiazda... zrezygnowała z cukru!

Celebrytka od lat zachwyca figurą. Joanna Brodzik sama przyrządza swoje posiłki i trzeba przyznać, że trudno byłoby je nazwać dietetycznymi. Sama przyznaje, że nie jest fanką diet.

Joanna Brodzik opowiada o swoim ulubionym daniu

Spośród wielu przepisów, które znalazły się w książce kucharskiej, Brodzik przyznaje, że jej ulubiony to "maślany, leciutki jak piórko Tort Jadziny". Gwiazda wspomina także swoją babcię, która w książce jest obecna nie tylko w tym przepisie.

Zobacz też:

Gwiazdy "TTBZ" zadały szyku

Nowe zakażenia w Polsce. Rzecznik resortu zdrowia ujawnił dane

Maurycy Popiel bierze ślub

pomponik.pl
Dowiedz się więcej na temat: Joanna Brodzik
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecamy