Karolina Gilon przeszła spektakularną metamorfozę. Zdradziła sekret swojej diety
Karolina Gilon od lat zachwyca swoim wyglądem, a ostatnio przeszła spektakularną metamorfozę. Ulubienica widzów postanowiła podzielić się z fanami tajnikami diety i swoim menu, a przy okazji zdradziła, co teraz jada! Zobaczcie jej proste przepisy na śniadanie, obiad, czy deser!
Karolina Gilon przygodę w show-biznesie zaczynała od modelingu, jednak świetnie odnalazła się w roli prowadzącej, dzięki temu widzowie od lat mogą podziwiać ją w randkowym programie "Love Island. Wyspa miłości", a także w "Ninja Warrior Polska", gdzie wspiera uczestników w zmaganiach na legendarnym torze.
W wolnych chwilach 34-latka podróżuje oraz zwiedza świat. Ostatnio eksplorowała Malediwy i rajski klimat skradł jej serce, Karolina nie ukrywa, że lazurowa woda i złoty piasek to istny raj.
O gwieździe głośno było również ze względu na spektakularną metamorfozę. Prezenterka zmieniła uczesanie i kolor włosów, a także schudła ponad 10 kg i swoją przemianą pochwaliła się za pośrednictwem mediów społecznościowych.
Przy okazji zdradziła kilka przepisów, które są nie tylko smakowite i zdrowe, ale również proste w przygotowaniu!
Karolina Gilon postawiła na zdrową i zrównoważoną dietę. W jej menu królują warzywa, ryby, jajka i tofu, jednak jak sama przyznała, gdy ma ochotę na coś słodkiego, to bez wyrzutów sumienia sięga po odrobinę czekolady.
Na Instagramie, gdzie obserwuje ją już ponad 530 tysięcy osób, zdradziła swój przykładowy jadłospis. Na wstępie zaznaczyła, że w jej przypadku dobrze sprawdza się post przerywany i posiłki spożywa pomiędzy 12:00-20:00. Przy okazji dużo trenuje i nie liczy kalorii.
34-latka stawia na zbilansowane dania, a na śniadanie najchętniej jada jajka pod różną postacią. Karolina uwielbia aromatyczną szakszukę z czerwoną papryką i tofu, albo klasyczne jajka sadzone z dodatkiem pieczywa. Drugie śniadanie to przekąska z wafli ryżowych, masła orzechowego i bananów. Prezenterka stawia też na odżywcze koktajle z ulubionymi owocami i napojem roślinnym.
W porze obiadowej w kuchni Karoliny nie może zabraknąć gotowanych ziemniaków, świeżej mizerii i pieczonego łososia. Po obiedzie czas na deser, a prezenterka wybiera swoją ulubioną czekoladę, ale oczywiście bez cukru.
Kolacja to idealny moment na kosztowanie różnych sałatek. Ulubiona kompozycja smakowa gwiazdy składa się z mozzarelli, pesto i suszonych pomidorów.
Trzeba przyznać, że propozycje od Karoliny wydają się niezwykle smakowite, a na dodatek są bardzo proste w przygotowaniu!
Przeczytajcie również:
Nowa willa w "Love Island. Wyspa Miłości"? Karolina Gilon tłumaczy!
Znamy kolejnych uczestników "Tańca z gwiazdami". To gorące nazwiska
To już oficjalne. Piotr Gąsowski wraca do "Twoja Twarz Brzmi Znajomo". I to w nowej roli