Reklama
Reklama

Syn Gessler żali się na pandemię. Jak radzi sobie jego cukiernia?

Tadeusz Müller zdradził, jak radzi sobie Słodki Słony w czasie pandemii. Odniósł się także do kwestii wysokich cen w lokalu.

Tadeusz Müller jest synem Magdy Gessler oraz jej pierwszego męża, niemieckiego dziennikarza Volkharta Müllera. Urodził się w Madrycie, gdzie mieszkali jego rodzice. Niestety ojciec Tadeusza zmarł na raka, a restauratorka wróciła wraz z dzieckiem do Polski, gdzie wyszła za mąż za Piotra Gesslera, z którym ostatecznie się rozstała. 

Müller odziedziczył po mamie talent do gotowania oraz wyczucie smaku i estetyki. Z jego pomocy zdecydował się skorzystać nawet Robert Lewandowski, który chce otworzyć w Warszawie restaurację. 

Jak radzi sobie Słodki Słony w czasie pandemii?

W związku z pandemią koronawirusa restauracje mogą serwować tylko dania na wynos. Słodki Słony to warszawska cukiernio-restauracja, więc jej sytuacja jest szczególna. Tadeusz Müller opowiedział o tym, jak jego lokal radzi sobie w czasie pandemii w rozmowie z "Jastrząb Post". 

Reklama

Syn Gessler wskazał też jednak na pewną pozytywną kwestię, która pomaga działać cukierni w czasie pandemii. 

Restaurator odniósł się także do kwestii cen dań serwowanych w lokalu. 

Zgadzacie się z restauratorem, że za jakość trzeba płacić? Jak sądzicie, czy jego lokal przetrwa pandemię? 

pomponik.pl
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecamy