Tłusty czwartek. Cena pączków u Magdy Gessler zwala z nóg!
Magda Gessler (65 l.) przygotowała specjalną ofertę na tłusty czwartek...
Właścicielom restauracji, w których przeprowadza "Kuchenne rewolucje", sugeruje, by swoje potrawy sprzedawali klientom po jak najniższych cenach. W jej restauracjach tak tanio już nie jest.
Za kotleciki cielęce trzeba zapłacić 82 zł, za schabowego z kapustą - 57 zł, duża porcja kaczki to koszt - 97 zł, tatar z łososia kosztuje - 68 zł, placki ziemniaczane - 88 zł, pierogi z mięsem - 38 zł, jesiotr - jedyne 99 zł.
Słodkości sygnowane nazwiskiem Magdy Gessler także nie należą do najtańszych.
Ile za pączka trzeba zapłacić w cukierni znanej restauratorki. Kwota wielu może zaskoczyć.
Gdy w "normalnym" sklepie płacimy za sztukę około złotówki, u Gessler z portfela trzeba już wysupłać... 9 zł za jednego pączka.
Dlaczego tak drogo? Magda przekonuje, że za jej pączkami "stoi doświadczenie, lata praktyki oraz składniki z najwyższej półki".
Zobacz więcej materiałów: