Reklama
Reklama

Zaskakujące wyznanie Lary Gessler. Stanowczo zaprzecza plotkom

Lara Gessler zaskoczyła wszystkim swoim ostatnim wyznaniem w telewizyjnym talk-show. Choć jest córką znanej restauratorki oraz osobowości telewizyjnej Magdy Gessler i sama związana jest z branżą kulinarną, zarzeka się, że nie otworzy autorskiej restauracji. Co więcej, uważa, że biznes restauracyjny jest najgorszą ścieżką kariery.

Zaskakujące wyznanie Lary Gessler. Stanowczo zaprzecza plotkom

Lara Gessler ukończyła cukiernictwo i renomowaną szkołę gastronomiczną w Nowym Jorku.  Praktykowała też w miejscu nagrodzonym trzema gwiazdkami Michelin, czyli kulinarnymi Oscarami. W dodatku kulinarny talent ma we krwi po mamie, Magdzie Gessler i tacie, ma więc wszystko, co trzeba do otworzenia własnej restauracji. Dlaczego jeszcze tego nie zrobiła? Gessler stanowczo zaprzecza, że otworzy autorską restaurację i nawet o tym nie marzy. Szczegóły swojej decyzji zdradziła, będąc ostatnio gościem programu "Rogalska Show".  

Reklama

Gessler w ostrych słowach o branży gastronomicznej 

Lara Gessler zawsze otwarcie mówi, co myśli. Nie inaczej było podczas jej wizyty w u Marzeny Rogalskiej w "Rogalska Show". Zapytana o to, czy marzy o otworzeniu autorskiej restauracji Lary Gessler, od razu opowiedziała trzy razy "nie". 

Zdecydowany ton jej wypowiedzi skłonił prowadzącą wywiad Marzenę Rogalską do zadania pytania o przyczynę tak mocnego sprzeciwu. To właśnie wtedy Lara Gessler w ostrych słowach wypowiedziała się o realiach branży gastronomicznej. 

CZYTAJ TEŻ: Lara Gessler nagle ogłosiła szczęśliwą wiadomość. Fani spieszą z gratulacjami  

"Biznes restauracyjny to jest najgorszy biznes, jeśli chodzi o proporcje włożonego czasu do wyjętych pieniędzy" - powiedziała Gessler w opublikowanym fragmencie rozmowy na Instagramie, dodając po chwili, z jak dużym poświęceniem i ingerencją w życie rodzinne wiąże się posiadanie lokalu gastronomicznego.  

Lara Gessler stanowczo zaprzecza, że otworzy własną restaurację 

"Musisz albo być bardzo cyniczny w tym biznesie i go dobrze skalkulować, co wiążę się jakąś nieuczciwością, być na skraju jakiejś rentowności, albo potraktować to jak styl życia" - stwierdziła Gessler i wyjaśniła, że prowadząc autorską restaurację, uwikłana zostaje w nią cała rodzina. Restauratorka pokusiła się nawet o swego rodzaju apel, mówiąc, że jeżeli chce się mieć pełną rodzinę, to nie ma sensu otwieranie lokalu z jedzeniem.  

Gessler nie narzeka na brak pracy 

Choć wychodzi na to, że Gessler nie otworzy autorskiego miejsca serwującego jej własne dania, na rynku są lokale pod jej władaniem. Lara Gessler jest współwłaścicielką rodzinnej restauracji "U Fukiera" oraz cukierni "Słodki Słony" w Warszawie. Pisze też książki kucharskie. Zobaczymy co jeszcze kulinarnego dla nas "upichci".  

ZOBACZ TEŻ: 

Piotr Gąsowski wpadł w furię podczas podróży. Miarka się przebrała 

Krystyna Janda wyjawia prawdę na temat synowej. Padły wymowne słowa 

pomponik.pl
Dowiedz się więcej na temat: Lara Gessler
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecamy